Čokoládové ( zamilované) pohlazení vyjádřené hudebně
Rytmické tóny,
dunící nástroje
v černé díře
vytváří baladu.
O lásce, o nadějích,
plné něžného pohlazení,
zároveň bolestí,
dunění končí.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dekódovaná pomlka
z oblaku spadající
s příjemným sopránem.
První z druhé,
druhá čekající na třetí.
Neskonalá sametová idea.
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Sleepwalker, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)