Zkušenosti s láskou
Anotace: ... léty prověřeno ....
Upřímná láska nezůstane nikdy skryta,
prochází se duší a tolik radostí nám skýtá.
Probleskuje všemi póry toužícího těla,
její vůně zdá se pro oba dva skvělá.
Láska je jak slza, co narodí se v oku,
pak spadne do srdce a prožijem pár šoků.
Naděje, zklamání, štěstím býváme zpití,
to všechno láska je, bez ní je špatné žití.
Jen čas ti ukáže, jak je láska důležitá,
dobou nám dozraje a vše zlé se odečítá,
už víš jak se otvírají až do srdce brány,
už víš jak je důležité ošetřit všechny rány.
Jít životem s láskou je o poznání snazší,
stáváš se tím druhým, je ti pořád dražší,
trápení se rozdělí a starostí máš půl,
s milovaným člověkem je vždycky plný stůl.
Přečteno 411x
Tipy 30
Poslední tipující: Bamap, NikitaNikaT., Házté, shakespeares, Kozoroh 1, WAYWARD, s.e.n, Indigo, Bíša, Stoneman, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)