Odcházíš
Anotace: po dlouhé době..
Někde v dálce, třpytí se sen,
stačí kousek, natáhnou ruku jen,
vzdušnou bránou otevřít ten svět,
co ve snech žiji s tebou.
Opouštíš mě,
déšť ti stéká po tvářích,
otáčím se, když už zase odcházíš.
Lži, ta zloba.. dávno paměť ztratila..
nevratné loučení, tak nežádej další šanci.
V mých očích odráží se tvůj strach,
chci jen naposledy zabloudit do tvých snů.
Vzpomínka na ten den,
kdy jsme byli spolu..
Neříkej nic,
já už jsem na druhé straně,
láska v slzách odtéká,
jen nepronásleduj mě ve snech..
Do tmy zní prosby, které neslyšíš..
Odcházíš. Odcházím i já..
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: La Suneteto, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Bíša
Komentáře (3)
Komentujících (3)