Běžec
Anotace: jak rychle do mého života vešel, tak odešel
Proletěl´s mým životem jak stádo divokých koní.
Zašlapal´s mé sny a touhy jak afričtí sloni.
Z mé duše zbyla jen prázdná tundra.
Měla jsem Tě ráda,
ale nebudu Ti ležet u nohou jako každá flundra.
Vím, že mokré slzy a tvář plná soli mi Tě nevrátí.
Ale prohnal ses mým životem
a tahle zkušenost se neztratí...
Komentáře (1)
Komentujících (1)