Má hvězdo ztracená
Anotace: Hvězdy svítí nejej na nebi, ale i v srdci...
Sbírka:
Krajíc života
Hvězdo má ztracená
Má hvězdo ztracená,
mizíš mi z nočního nebe.
Já, smutná a zdrcená,
hledala v tobě kus sebe.
Má hvězdo ztrácíš se.
Už necítím tvé teplo,
když časem vracíš se.
To pohasíná tvé světlo.
Hvězdo má navrať se,
nemusíš hned, prosím
jen navždy neztať se.
V duši své ráda tě nosím.
Komentáře (1)
Komentujících (1)