Ty
Zavřít oči
snít ten sen
zavřít oči
a s myšlenkou na tebe hrát si jen.
Přivřít víčka
do tmy se uchýlit
přivřít víčka
od věčné samoty na chvíli si ulevit.
Znovu a zase s tebou být
cítit ten krásný cit.
Být s tebou ted
a být s tebou za chvíli
tot úděl můj,tot cíl mého života jediný.
Přečteno 492x
Tipy 4
Poslední tipující: Jan Christian Hán, Jožin z Moravy, Ta co te ma v krvi rozpusteneho
Komentáře (3)
Komentujících (3)