Měsíc máj.
Anotace: Hynku, Viléme, Jarmilo, je tu máj.
Jaro už stvrdil měsíc máj,
láska je nebe, peklo, ráj,
příroda srdce otvírá,
...bez lásky něha umírá.
Mé srdce láskou procitá,
kde bylas do teď ukryta?
Snad bloudila jsi v spleti cest,
jež měli k našim srdcím vést.
Doteky chtíče důvěrné se stanou,
s nimi svou cudnost hodila bys stranou,
jsem doktorem, co jediný má lék,
...vášnivá objetí, nejeden polibek.
Přečteno 350x
Tipy 16
Poslední tipující: Marupiara, spare, Kars, labuť, Bíša, zrrrr, Zasr. romantik, carodejka
Komentáře (6)
Komentujících (6)