Žízeň
Jen maličko
se připozdívá
touha
je ještě mladá
z úplňku měsíce
neubývá
žízeň
ještě nám nedozněla
vlastně ...
cestuji ráda
jazýčkem
po mapách tvého těla
knoflíčky košile
v notových linkách
akordem prstů
melodie
rozeznělá
ta žízeň
žízeň po životě
skvělá
napila bych se
vína
z poháru
tvého
těla ...
Přečteno 469x
Tipy 37
Poslední tipující: Holis, střelkyně1, zlomeny srdce, poustevník Jirka, vodnař, NikitaNikaT., j.c., shakespeares, Milásek, Psavec, ...
Komentáře (13)
Komentujících (12)