Nenajdu tě...
Anotace: Napsána v tramvaji...
Stejně tě nenajdu
bloudit budu
s odřenými dlaněmi
hledat tě
a nenajít
to není smůla
jen nemám štěstí
ne nenajdu tě
a i když nemám jak
tak budu křičet
do všech stran
touhu po tobě
a po všem co máš
Ne, já tě nenajdu
ale prohledám
snad celý svět
já sama bez ničeho
a přece ještě s nadějí
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: Terry, Theoja, Jana M., Bíša, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)