Bez Tebe...
Anotace: nevím, co bych k tomu ještě řekla...snad jen jestli můžete zhodnotit jak se líbí/nelíbí, děkujii;)
Jaké to je je být bez Tebe?
dívat se smutně na nebe?
Něco mi schází,
v zádech mě mrazí...
Je mi smutno když vzpomínám
na šťastné chvíle myslívám...
Jenže to bylo a už není,
už zbylo jenom to snění.
Vím, že se tak muselo stát,
vím, že víc ze sebe neumím už dát...
Takhle to je dáno a tak to má být,
zlé věci už se nám nebudou dít..
I když to teď bolí, teď se trápíme,
spolu už být nemůžem, ač si sebe vážíme.
Neměj strachy, přijde jiná
která bude hodná, vlídná, milá
znovu to bude Tvé štěstí,
neboj, jednou přijde, držím pěsti!
Přečteno 538x
Tipy 9
Poslední tipující: Lawliet, WerunkaaXD, jesterka, Sýkorka07, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)