čtu ji sice jako prvni od tebe, ale "trochu" od data vydání :-) naděje neumírá pokud ji živíš, tak pro povzbuzení nevzdávej to co bolí :-)
12.01.2010 21:03:00 | losscar
Vítej, vítej! Jsem moc ráda, že jsi tu s námi! :-) Jo, láska někdy bolí, ale někdy taky hřeje... A když zapomeneš na to, že někdy bolela! ;-)
K hřejivému jaru, stejnou lásku! ;-)
03.05.2009 17:27:00 | Anita Buchtová
A ještě jsem zjistila, že je to tady Tvá prvotinka, takže... Vítej mezi námi a ať se Ti tu líbí :o)
01.05.2009 19:22:00 | labuť
Vítej na Literu! :) Pěkná básnička do začátku. Ale neboj, snad přece jen to nemusí skončit takhle. Co ty víš, co může přijít zítra nebo za týden! Takže hlavu vzhůru a neztrácej naději! :) Držím pěsti! ;)
01.05.2009 19:21:00 | Anne Leyyd