tak šup šup z pohádky do reality
v pohádce Ti zapomněli říct,
že saň a princezna jsou v tom samém těle
01.11.2008 12:19:00 | Romana Šamanka Ladyloba
A ti dva se vzali...a co bylo pak?
Žili štastně až do smrti...jenže jak?
Život není pohádka, však na pohádky věří...
Ještě jednu přečti mi, já přijdu po večeři...
24.10.2005 18:08:00 | Branwen1
tak to právě naopak..život je pohádka!!a jaká!!
zlo útočí..dobro vítězství..a láska k sobě láká!!!
24.10.2005 15:28:00 | šuměnka