láska

láska

Anotace: mno prostě o lásce

Proč je mi dobře když jsem s tebou?
Proč se cítím tak bezpečně?
Na tyto otázky se ptám asi zbytečně,=o(
protože ty mě nemáš ani rád,
natožtak aby jsi mě dokázal milovat.

Vím jsem trapná,divná,hnusná,
podle mamky budu tlustá.
Pane bože proč mě trestáš?
Proč ty mě tak deptáš?

Proč je láska takhle těžká?
Proč mě nemůže mít rád?
Nevím asi půjdu brzo spát.
Autor E2, 01.05.2009
Přečteno 389x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Indigo, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Vítej na literu a směle do psaní!

01.05.2009 22:25:00 | Ctěný pán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí