CÍTÍM TĚ
Anotace: Není nic horšího,než to,když láska přestane žít...
To místo na mé studené kůži hoří...
náhle hoří...
Poslední den jsi mě přesně TAM naposledy hladil.
Cítím ten dotyk,plný lásky a citu.
Má kůže se při té vzpomínce kochá,
tetelí se tím pocitem.
Má kůže tě chce cítit ZNOVU.
Šance na ten krásný pocit jsou mizivé.
Nejsi ty,nemůže být ani ten pocit.
Potřebuji to spalující hlazení,
potřebuji ohřát mou namrzlou kůži tvou dlaní!
Stýská se mi po tvé vzrušené dlani,která dokázala tak neobyčejně rozpálit.
Cítím tě na sobě...
Cítím tě na svém těle...
Ten den...
Ten pocit...
TY...
Přečteno 505x
Tipy 8
Poslední tipující: Xindy, sluníčko sedmitečné, Radek.oslov.Šafárik, shakespeares, Ladí, Kallkaa, Kira.cool
Komentáře (6)
Komentujících (5)