Anotace: Tato říkanka měla být původně komentář k básním NikityNiky a snad jen nedopatřením jsem jej neposlal, takže na její počest. Ach, umět tak zakonzervovat ty pomíjivé chvilky štěstí, lásky a radosti na období jejich nedostatku.
Sbírka: Smyšlenky blázna.
dobrej nápad básníče jako bych to viděl,sklenice vyrovnané,štítky polepené a přehledně popsané
monča,jarča,kamča,petra,hanka,jitka... :o)
02.05.2009 09:40:00 | jedam