Taj Mahal
.
sloupy jejích hal
věčnost obepíná
láska ukrytá
v ulitách věží
střeží bílo
modro opodál
nebem halí
bahnitá hlína
svojí silou
bělost vrací
milenci na procházkách
vědci na rozpacích
loutky na provázku
měřící lásku vědou
objeví co nečekali
nádherné je i modrošedo
.
Přečteno 576x
Tipy 43
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Kubino 2, Holis, Lady L, PetTulak, 5thelement, Manon.H, Tygropes, Nergal, Indigo, ...
Komentáře (11)
Komentujících (10)