Pro kapky rosy
Pro kapky rosy
Co v trávě se ztratily
Pro bouřku
A následnou duhu
…
Pro tebe
…
Já už fakt nemůžu
Nemůžu se na to dívat
….
Pro slunce
Co nepřestane hřát
Možná taky jen tak
Nebudeš věřit co ti chci říct…
Nebo asi budeš…
Pro tvůj smích
Slzy, které nevidím
Jsou?
Mohly by být
Ale ty je tajíš
Jako něco, co se nenosí
Proč?
Dovádíš mě k šílenství!
Pro všechno na světě
Prosím…
Netrap mě!
Komentáře (1)
Komentujících (1)