Srdíčková semínka
Anotace: Prodáváte je někdo?
"Tady máš kousek lásky,
ale má to jednu podmínku.
Poslouchej nejsem tu na otázky,
věnuj péči tomu semínku."
Vybral jsem květináč a čerstvou hlínu,
semínko zasadil a zalil.
Vlídné slůvko, trochu světla, trochu stínu,
prostě abych něco nezkazil.
A jednou, první lísteček na mě vykukuje
a další a ještě jeden.
Teprve teď vidím co nás dva přitahuje,
co my dva svedem.
Těším se až vyraší první kvítek
a my dva v oblacích spolu.
Budeme číst láskou popsaný svitek
a dívat se dolu.
Komentáře (4)
Komentujících (4)