Bez názvu
Na lásce prý nezaleží, tak to je odpudivá lež
Ten kdo jí vyslovil nikdy nemiloval
Milenci se schovávají pod moudrým stromem
a šeptají si slova lásky,
které by jindy nevyslovily
Schovávají se pod temnotou a čekají
kdy konečně budou moci vyslovit pravdu.
Jejich láska je až za hrob, není ani divu
Skutky které k sobě chovají nejsou lež
Slova která si říkají je pravda
Všechno co k sobě cítí si dávají najevo
A všichni na ně hledí skrze prsty,
Jelikož toto se nesmí.
Jsou zbavení volnosti a kvůli čemu?
Jediný důvod je žárlivost těch lidí
Kteří hledí na sebe a neznají se.
Skrývají k sobě zášť a nenávist,
Všechno ostatní jde kolem.
Proč také milovat?
Vždyť v životě je pro ně tolik jiných věcí,
Které obětují a přitom neví, co ztrácí
Milovat je krásná věc.
Milovat je radost.
Být milován je překrásné.
Uléhat k někomu v noci,
Dotýkat se ho a líbat jej na rty
Překrásný je pocit lásky, který nás naplňuje
Nehleďme prosím dozadu, neotáčejme se
Na ty kteří nám zhluboka závidí.
Milujme se, takový jací jsme.
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Cassandra
Komentáře (0)