kvítí
Anotace: ... jednou ještě ...
.
čáry máry
ještě jednou
zatočím si
v naší stráni
dokolečka vřes
sedím v suchu
udýchanou
už tě slyším
překračovat
zakázanou mez
měla už si
po tanečních
já vedle slov
o vyznání
taky kroky plet’
poctivě jsem
od té doby
cvičil tance
i svá slova
po desítky let
zůstalo ti
tvých sedmnáct
a já tady
už počítám
roků křížků pět
vydrž chvilku
pod mou svící
táhnou pilku
spící nejsou
vzali steel nerez
ještě jednou
zatočíš si
ve tvé stráni
dokolečka vřes
sedíš v suchu
udýchaná
už mě slyšíš
překračovat
zpropadenou mez
roztančíme
zase znova
náš jediný
roztoužený
dávný majáles
s narovnáním
prozraď vřesu
má vyznání
džajfím krokem
v dlaních nesu
.
Přečteno 434x
Tipy 21
Poslední tipující: Marupiara, okapovaroura, Házté, J's .., isisleo, Churry, Bíša, spare, Alan Black, Lota, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)