Zbytky ...
Anotace: odnést si věci od bývalé bývá bytostně bolestné
V krásném dnu plném Slunce,
kráčím pro zbytky své Lásky,
kráčím k ní nese její pozůstatky.
Vstříc promarněným slibům,
a nevyřčeným otázkám v očích,
blízko svým vlastním výčitkám.
Netuša proč, seberu své zbytky
a mezi němými výkřiky jejich vzteku,
odcházím s vlastními zmatky,
k budoucnosti bez naděje ....
A zbývá jen otázka Proč ...
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: Ovádko, Rbb
Komentáře (2)
Komentujících (2)