Taková olejomalba na plátně pouhými písmenky se hned tak nevidí. Odstíny barev jsou dokonalé a nepřeberné množství odstínů citu musí uchvátit každou duši, tedy i srdce. Děkuji, že jsem mohla číst tyto řádky..
06.05.2009 17:49:00 | Filosof
Ach, labutěnko, Tvá básenka tak krásně hladí, ta koupel v milování... to se Ti mocka povedlo. ST!
04.05.2009 15:21:00 | NikitaNikaT.
ST!
Tvá křídla labutí opět pohladila duši,
tvé terše jako balzám hojivý jizvy všechny zruší...
04.05.2009 07:33:00 | nejsembásník
Těžko, přetěžko se komentuje tvé dílko, jež jsi zplodila ze svých pocitů, né do každé dušičky druhý vidí, ale v tom je kouzlo básně.
03.05.2009 20:01:00 | Kars