Buď mou...
Buď mou múzou,
buď mou růží,
tanečnicí v čerstvé bouři.
Buď mou hvězdou na nebi,
co mne nikdy nezradí.
Buď pramenem živé vody,
co mne léčí,živí,budí.
Buď mou krásnou nadějí,
co se nikdy nezmění...
Přečteno 561x
Tipy 2
Poslední tipující: Sladkalu
Komentáře (1)
Komentujících (1)