Nezastavíš...
Anotace: Čas běží...nezastaví ho nic..tiká,plyne,umírá a ožívá...nezastaví ho nikdo...ani milenci,ani s láskou nepočká...
Pořád jen někam utíkám
ale vrátit se neumím
Pořád se snažím zastavit čas
ale osud je zkrátka takový
Lítat nad zemí - to snad zvládnu
Být nad věcí - to nedokážu
Nespi! Já jen sním...
...
Náš život prázdný
to, co nám schází
a já se jen snažím
milovat,zapomenout,vrátit čas...
On je zkrátka takový, tak nespi!
Vždyť já jen sním...
...
Byly jsme milováni
jen ten čas nepřál nám
Teď už jsme jen ztraceni
a čas běží dál
V siluetách stínu těl
ponořený do žáru hvězd
postrádá svatožář
ztrácí v prachu cest
Lítej nad zemí - jo, to zvládnu
vznášet se v oblacích - už nedokážu
Byly jsme milováni
jen ten čas nepřál nám
V horoucích srdcích padá děšť
slaný jak dnešní den
Jednou...
jednou padne každý z nás...
...
(čas poběží dál)
Přečteno 381x
Tipy 15
Poslední tipující: NikitaNikaT., Ta co te ma v krvi rozpusteneho, Tanzania, Sýkorka07, Hloupá Květinka, Kristine Clary-Aldringen, Sleepwalker, WAYWARD, zrrrr, ziriant
Komentáře (4)
Komentujících (4)