Nu což, taky rád holduji vínům, tuhle báseň prostě chápu.., ale je napsaná trochu přímočaře, četl jsem od tebe víc věcí a jsi bezesporu "tvořička" básní, ale zkus tuto báseň srovnat třeba s první - Poslední milenkou. Jinak milé.. potěší.
24.10.2005 17:33:00 | Memories