POHODIČKA
***
Dva páry rukou a jeden svět
je to kus života
padlo a padne mnoho a mnoho vět
Tělesné schránky do sebe pronikly
člověk už vyměnil veškeré mimikry
některé průniky již dávno zanikly
Bytost však zůstává vydána času
na mládí vzpomíná
šedesát kilo neunesu
Promiň mi ženo...já za to nemohu
tělo mám slabé
však v duši mám tebe...děti a pohodu
***
Přečteno 447x
Tipy 64
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Lorraine, Íá, 5thelement, j.c., Alasea, NikitaNikaT., Lilly Lightová, Juraj Hrom, ...
Komentáře (21)
Komentujících (21)