Anotace: pohádka ne realita:(
Třeba ani karty nelžou,
jen ten, kdo je vykládá,
má strach, že mu nervy selžou,
když se věštba špatnou zdá,
a tak si to poupraví,
vyloží si tak, jak chce,
předčasně však radost slaví,
Osud klamat se nedá...
;o)))
27.05.2009 21:27:00 | Kozoroh 1
Pravdivá anotace...
Tvá práce není vůbec špatná.
Co kdyby si jí přečetl ten,
jemuž je věnována?
04.05.2009 13:26:00 | Ctěný pán