Svítá...
Anotace: Někdo nechce, aby končil den, někdo nechce, aby končila noc...
Svítá...
Další den
naší lásky
hledá cestu k nám,
otevři okno,
přivítej slunečný čas,
já se ještě chvilku
pomazlím s nocí
a rozplynu se ti
- v sen.
Svítá...
Přečteno 327x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (0)