Sliboval jsi
Anotace: Sliby říkáš ale nesplníš. Prosím napište comment jak se líbilA.
Sliboval jsi věčnou lásku
poslouchalo se to hezky.
Než si uzavřel tu sázku
že moje city zklameš všecky.
Sliboval jsi dlouhou věrnost
a já jsem ti věřila
než sis na mě začal vypouštět zlost
a jiná se ti líbila.
Sliboval si další sliby
já zaslepena láskou byla
dělala jsem další chyby
a pak na ně doplatila.
Přečteno 502x
Tipy 8
Poslední tipující: ilona, januve, siminak, Lenni, Rbb, Alex Foster
Komentáře (5)
Komentujících (4)