Anotace: Když jsem se dozvěděla, v moment kdy bych to nikdy nečekala, že je všemu konec..
Hodně pocitové vyznání
těžko se člověk smutku ubrání
když tyto verše pročítá
pak v jen duchu tiše počítá
co jen dál se potom stane.
Psáno srdcem.
Jen Ti držím pěsti
ať Ti neuletí štěstí.
Život jde dál, tak vstaň a jdi
vždyť za to stojí žít...
04.05.2009 19:31:00 | Paulín