Krok za krokom
Anotace: Niečo sa končí a iné sa začína. Vždy dookola tá istá pesnička. Obohraná, nudná, bez pointy.
.
Stretnutia s tebou, zriedkavé ako pandémia
keď v očiach máš prázdno, ktoré neprečítam
už nado mnou žiadnu moc nemajú.
Preč je nutkanie so všetkým sa podeliť
preč je túžba ujsť s tebou za hranice tiel
kúzlo vyprchalo.
Dnes len pred spaním sa s tebou rozprávam
len vtedy spomienky ukladám
do tajných šuplíkov mojich snov.
A namiesto smútku a ľútosti necítim nič
ako pred ďalším krokom na ceste
vpred.
.
Přečteno 396x
Tipy 32
Poslední tipující: Gabrielle, Dota Slunská, Divoženka1, René Vulkán, Indigo, bejbyyyy, Lenni, malý lachtánek, Tacca, Roger, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)