Jak to muže vědět co se ti zdá, když vejde až pak?
To musí být snovidec ( to je jako jasnovidec, zataženovidec, mokrovidec atd…)
Má to někdo kliku- u dveří…( to, aby mohl vstoupit, když není otevřeno).
Hezká básenka…:o)))
27.05.2009 12:16:00 | kouzelníček
děkuji,Psavče. Už dva přemýšlím, že tě poprosím o nějaké dílko do www.tretivek.cz. Je to hodně čtené a tymáš pěkné povídky i básně. Co myslíš?
04.05.2009 21:54:00 | Maura