Třetí přání
Anotace: tak začátek mne napadl hned... a pak jsem dostala náhlou inspiraci... proto je to takové divné... :D
Bát se říkat pravdu?
To se nevyplácí.
Jenom klesám ke dnu
a milý se ztrácí.
Lži, jen samé lži,
ty už slyšet nechce,
přání máš ještě tři,
tak prones je přece!
První, abych zapomněla,
na něj i že ho miluju.
Druhé, abych si užívala,
a jeho ať ignoruju.
Třetí přání, nejkrásnější,
co jen mohl vyslovit,
ať předchozí zapomenu
a jen spolu budem žít.
Přečteno 532x
Tipy 5
Poslední tipující: 11prdelka, zlomeny srdce, honnnzik
Komentáře (0)