Anotace: se svými sny...
ono to nebude tak daleko od reality... a to je to krásný..
vždycinky mě potěší chuť k čemukoli.. odhodlání..touha..
prostě čitelné emoce..
tleskám Natalí :))
27.10.2005 19:52:00 | Bean
A sakra - já si to tak užíval (kdo je asi ten šťastný) a on to jen sen. Tož to si můžeme podat v tomto ohledu virtuálně ručičky! :-)
27.10.2005 12:05:00 | Hary_nš
Krásně si tančíš,obludko.Žádná žena není obludka ty kecko,každá je krásná a ty krásná jsi!
25.10.2005 13:09:00 | takova
Natálko, juj, to se mi líbí! Lehounké a člověk se přímo ocitá v jeho náruči. Přeju, ať to není sen!
24.10.2005 20:40:00 | Krtica
Holkaaa:) Cokoli co se týká tance se mi líbí, i když tohle by bylo hezký i tak=) ale tanec je moje:) stovečka jak vyšitá=)
24.10.2005 20:40:00 | makretka