TVÁ LÁSKA
Anotace: ...prý jsem to přesladil,utrousila žena.
***
Dnes budu psát o tvé lásce
jak přišla
do dveří
byl to on
všiml si tě
krátce
bylas´nejpěknější
Líbilo se ti jak maluje
co říká
byl ženatý
starý
ptal se jestli půjdeš taky
na chvíli jsi přišla
bylas´nejkrásnější
Chyběl ti v hodinách
když stonal
pracoval
těšila jsi se s obavou
chodil později
očima jste se zdravili
bylas´ nejúžasnější
Věděla jsi o něm
všechno
nemělo to cenu
jednou vše odezní
zapomnění nesliboval
milovali jste se...milovalas´
byla jsi nejšťastnější
Pět malovaných let
škola za chvíli končila
barvy pomalu vysychaly
maturita s bříškem
co tě vlastně čekalo
osudy
bylas´ nejsilnější
Nebudu psát o tvé lásce
víš co
dáš si se mnou kafe
uvaříš
nebo mám já
tady máš...zamíchej sama
je to to nejsladší
***
Přečteno 505x
Tipy 70
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, Tanzania, Lorraine, enigman, Íá, dream in emptiness, Bíša, floreciente, j.c., ...
Komentáře (18)
Komentujících (18)