Požár
Anotace: někdy opravdu stačí jenom jiskra a...
jsem vlahá jako noc
a studna hluboká
jsem zápalná jak
jiskra
padám ti do oka
chytneš jak suchý les
shoříme spolu
ještě dnes
než umlknou
ptáci
obloha plane
země se ztrácí
hoříme na
popel...
...
utichají ptáci
už jehňátka
se vrací
a krotce tiší
naše těla
...
obloha zhasla
země nám
uletěla...
Přečteno 464x
Tipy 21
Poslední tipující: Marfuša, Lady L, Kapka, Bíša, Stoneman, a_tao, Fighting Dreamer, Rbb, janewe, CyaNide, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)