SEN?
Budím se do rána,
Nechci už spát,
Budoucnost je dána,
Musím rychle vstát,
Prvně si dám kávu,
Proč hořce chutná jen,
Vidím z okna dámu,
Jak o ní zdál se mi sen,
Roztrhaný oblek nosí,
Bloudí sem a tam,
O stravu u krámu prosí,
Vždy jí drobný dám,
Jak natáhne svojí ruku,
Prstýnek uvidím v dlani,
Já bolestně zasténám však jen v duchu,
A dlouhé řasy se k ní klaní,
Co se stalo této slečně,
O níž píši tyto sloky,
Děkovat ji budu věčně,
Že každé ráno slyším její kroky…
Komentáře (1)
Komentujících (1)