Stenocardia
Anotace: ..inflammatio valvula mitralis acuta
Ztracen v čase
jako slepý ve tmě
trhám si dlaně a
chci tvé rty
Polapen v citu
jako šelma v kleci
hledám si prostor
servat tvou kůži
... a zůstat pod ní
celé noci žadonit
o jeden dotek a
trochu sladkých lží...
Probuzen v tichu
jako živý v rakvi
ležím v marnosti
a proklínám sny
Kdy budeš má?
Přečteno 379x
Tipy 11
Poslední tipující: Jana M., Jožin z Moravy, Mbonita, ziriant, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Rbb
Komentáře (4)
Komentujících (3)