Andělé:)

Andělé:)

Anotace: ...

Pro tyhle dotyky
jsou stvořeny noci,
pro tvoje intriky
a muj krásnej pocit.

Stihneme se pomilovat,
než dožene nás ráno?
Pokusíme se mu schovat,
ale asi marně, kámo.

Nebojme se drbů, řečí,
stejně si nás chytěji,
a všechny keci o nás svědčí,
že patříme mezi anděli.
Autor Mišpule, 06.05.2009
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel