To je moc hezké dílko, lehoučce k zamyšlení, lehoučce nostalgické.
08.06.2009 14:51:00 | NikitaNikaT.
Jak, že to je??? Clamant silentia sua...Jejich mlčení křičí...tak je to i s Tvojí básní...
06.05.2009 23:26:00 | Lota
Jak moc se podobá osud té sochy
stáří člověka opuštěného
poznamenaného smutky života.
Zkrátka léty setřená krása kamene,jehož sláva již minula.
Aspoň mně to tak přišlo.
06.05.2009 20:48:00 | s.e.n
Myslím, že ještě nemáš důvod ani čas soudit písně ze zločinu... I ticho má určitě k tváři zatím daleko.
Silný sentiment, Tvoje nejlepší parketa.
06.05.2009 20:24:00 | Špáďa