XI:
ked skončí tvoj úsmev
nastupuje môj
a tvoj vráti naspäť
a v momente zastane čas
ruky si hľadajú svoje miesto
a slová ten správny spôsob
ako dať najavo všetky vnútorné pohyby duše
zabuchneš dvere a odídeš
a ja čakám,kedy sa vrátiš,
(či sa vôbec vrátiš)
a bojím sa zabudnúť
ty sa predsa vrátiš
a ostaneš
aj vtedy,ked všetci okolo odídu
bála som sa zabudnúť,
no teraz viem,že zabudnúť
NECHCEM!
Přečteno 306x
Tipy 8
Poslední tipující: nebech, Juraj Hrom, Churry, Simísek, Bíša, enigman
Komentáře (0)