XII.
niekde medzi myšlienkami
a srdcom
zjavil si sa ani neviem kedy
ani neviem ako
stál si tam
a zrazu je všetko iné
svet má farby
a fantázia sa prebúdza z čiernobieleho sveta
stačí minúta
hoc neviem veľa
...život prekvitá
nejak mimo mňa
a pritom sa ma to neskutočne týka
veľký plač malých očí
malá nádej veľkého srdca
veľký plameň,čo zahorí v duši,
sám diabol,ktorý skúša
odvahu dvoch odlišných ľudí
ktorí skrývajú sa
navzájom
niekde medzi myšlienkami
a srdcom...
Přečteno 319x
Tipy 12
Poslední tipující: nebech, kavec, Juraj Hrom, kikis, Churry, Simísek, Bíša, enigman, Petbab
Komentáře (0)