RACEK
Anotace: ...chyť racka,když nechce.
***
Podivné věci
dějí se v podkroví
krajině pod vlasy
co hlavu čechrají
Stupačkou žilních stěn
je slyšet bušení
když v krku uvízne
tichý sten odpoví
Chtěla jsi ústa in
k polibku nastavit
v odpověď jizva jen
hyzdí tvůj klín
Naředíš slzy
podřadným frťanem
láhev je prolitá
dost brzy nad ránem
Před okny svítá
ve svitu andělé
plácají křídly
hledáš toho svého
někde si lítá
teď se chechtá
racek zastracený
***
Přečteno 441x
Tipy 69
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Íá, Kapka, sophia92, Indigo, fab four, stravla, Bíša, Castiza, PetTulak, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)