Zapomění
Tam kde se Láska
v popel mění.
Tam kde touha
odchází v zapomění.
Tam kde víra!
je jen kradmý dech.
A naději, vítr
odnes na křídlech.
Uložil ja srdce své
a doufam že již nevstane.
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, sei to do, ziriant, J's ..
Komentáře (1)
Komentujících (1)