Anotace: ..v samotě slova dávno nestačí..srdce jen v blízkosti si láskou skotačí..
Chtěla jsem se zeptet stejně jako tánička:) Ale co nevěsta dělá bosa v kamení nebo kde to vlastně bylo?:)
25.10.2005 19:57:00 | makretka
Děkuju za komentářík,ale o tvém dílku můžu říct jen to samé..moc krásnoucka...at se ti splní všechny tvoje touhy a přání...fakt moc hezká básenka...
25.10.2005 13:33:00 | Natalie Kolářová