o pět procent jinej cit
Anotace: :) ....vypsání:) ...možná nepochopíte,možná jo:) mít rád/a je někdy zapeklitě těžký...
odraz kaluže do duše
vidíš sebe
a tisíckrát jinou verzi...
existuješ relativně reálně
máš 7 barevných osudů
a 6 z nich Ti nic neříká...
zbožňuješ autogramy suchýho deště
opíjíš se hlavou ze světa pryč
a na klavír hraješ po zpátku...
díváš se o pět myšlenek nahoru
miluješ přes pět dioptrii slepě
věříš v oporu bezvýznamný zdi
Hroutíš se
Hroutí se
K jejím rtům
K jiným rtům
********************************************************
MILUJEŠ
NEMILUJU
Přečteno 367x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Radek.oslov.Šafárik, Druza, subrtka
Komentáře (3)
Komentujících (3)