Já to vím
Jak na hedvábném šátku
vyrytý v srdci tvůj monogram,
denně duší splácím splátku,
za touhy,jež mít nemám.
Mám tě každý den na dosah a vím,
že dotknout se tě nesmím,
chci dlaní pohladit tvou tvář,
z tvého pohledu rozum ztrácím.
toužím položit hlavu na tvé rameno
a poslouchat tlukot tvého srdce,
prstem přejet po tvých rtech,
rty dotknout se jich lehce.
Však smířila jsem se už s tím,
co znám,co dávno dobře vím,
že tvůj osud nepatří k mému osudu,
ale že miluju tě a milovat budu.
Přečteno 567x
Tipy 5
Poslední tipující: Lité, strašidýlko-střapatý, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)