Chci...
Anotace: o mojí Majálesový náhodě...
Chci vedle Tebe noci trávit
a dívat se jak usínáš.
Ráno Tě polibkem budit
vidět,jak se usmíváš.
V Tvých polibcích
chci se dávit.
A v Tvých očích utonout.
Dotýkat se Tvýho srdce,
co teď tepe v mých prsou.
Chci Tvoje vlasy
s mými smotat
v uzel,
co nerozpletou
ho tvoje ani moje ruce,
jenom city nás obou.
Chci létat s Tebou mezi elfy,
v lesích,kde nás nenajdou.
Chci slyšet jenom Tvoje kroky
na cestě mou dalekou.
Přečteno 408x
Tipy 4
Poslední tipující: Haniéčka, pawliiik
Komentáře (1)
Komentujících (1)