Touha...
Toužím dotknout se tvých rtů,
pomalu ochutnat jejich žár.
Toužím dotknout se tvých snů,
pomalu být v nich jak pár.
Toužím usnout ve tvých dotykách,
a cítít tlukot tvého srdíčka,
toužím usnout ve tvých polibkách,
a hladit tě na víčka...
Komentáře (0)