Anotace: JÁ JSEM ten, kdo poroučí, žádá i pokorně prosí, aby tato modlitba byla navždy vyslyšena.
Sbírka: Smyšlenky blázna.
...Amen..
09.05.2009 12:09:00 | zvířenka
V tom tě plně chápu, v našem věku, ale aj pro mladší ať taková vydrží
08.05.2009 19:44:00 | Kars
...připadá mi to jako modlidba k Bohu,taky nevíš,jestli tě uslyší
08.05.2009 01:09:00 | WAYWARD
...nevím, jestli vše, co jsi si přál, bude vyslyšeno... věčné mládí.??...
08.05.2009 01:03:00 | labuť
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?